news 09.03.2017

Отворен новиот Струга 2 Дисконт

news 16.02.2017

Тинекс главен спонзор на хуманитарната манифестација „ Слатка Мистерија 2017“ во организација на ХО„Ангелчиња“ и Општина Гази Баба

news 07.08.2016

Тинекс во хумана акција за помош на поплавените подрачја во Скопје

news 08.01.2016

Тинекс донираше 1150 прехрамбени пакети во општина Пустец

news 25.12.2015

Новогодишниот караван на Тинекс шири празнична радост и насмевки кај најмалите низ цела Македонија

Прва  Претходна  ...  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Следна  Последна