news 22.05.2012

Минатиот викенд семејното дружење беше навистина забавно и распеано. Ве потсетуваме на нашето следно семејно дружење на 2 и 3 јуни од 8 до 22 часот во Супер Тинекс Годел.

news 11.05.2012

Тинекс, ти и јас продoлжуваме со акцијата за почиста животна средина. Дојдете и вие заедно да покажеме како треба да се однесуваме кон природата! Еко акција на 12 и 13 мај во маркетите Карпош 3, Хром, Капиштец, Острово, Стара ТВ, Супер Тинекс Зебра, Кончар, Драмски, Годел, Првомајска.

news 11.05.2012

Во пресрет на Меѓународниот ден на семејството кој се одбележува на 15ти мај, започнувајќи од овој викенд, организираме забавни активности за целото семејство. Со овие семејни викенди сакаме да ја истакнеме важноста на семејството и семејното дружење бидејќи и Тинекс е маркет за целото семејство.

news 11.05.2012

На 12 мај од 10 до 14 часот и од 18 до 21 часот, во сите Супер Тинекс маркети во Скопје, повелете на промоција на нови вкусови на лебови. Пробајте ги новите рецепти од нашата пекара и уживајте во дегустацијата.

news 06.05.2012

Традиционално и оваа година, Тинекс преку платформата ,,Тинекс, ти и јас'' го поддржа денешниот Скопски маратон, на кој учествуваа рекордни 3.500 маратонци. Донирајќи енергетска храна, се погриживме учесниците да ја истрчаат 40км долга патека.

Прва  Претходна  ...  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22