news 10.07.2012

„Тинекс” со донација за новородените бебиња на Клиниката за гинекологија во Скопје

news 05.06.2012

На семејниот викенд во Годел се друживме со маскотите Пингви и Лав. Семејното дружење го заокружуваме со уште еден семееен викенд на 9 и 10 јуни во Супер Тинекс Првомајска

news 22.05.2012

Минатиот викенд семејното дружење беше навистина забавно и распеано. Ве потсетуваме на нашето следно семејно дружење на 2 и 3 јуни од 8 до 22 часот во Супер Тинекс Годел.

news 11.05.2012

Тинекс, ти и јас продoлжуваме со акцијата за почиста животна средина. Дојдете и вие заедно да покажеме како треба да се однесуваме кон природата! Еко акција на 12 и 13 мај во маркетите Карпош 3, Хром, Капиштец, Острово, Стара ТВ, Супер Тинекс Зебра, Кончар, Драмски, Годел, Првомајска.

news 11.05.2012

Во пресрет на Меѓународниот ден на семејството кој се одбележува на 15ти мај, започнувајќи од овој викенд, организираме забавни активности за целото семејство. Со овие семејни викенди сакаме да ја истакнеме важноста на семејството и семејното дружење бидејќи и Тинекс е маркет за целото семејство.

Прва  Претходна  ...  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Следна  Последна