news 11.05.2012

На 12 мај од 10 до 14 часот и од 18 до 21 часот, во сите Супер Тинекс маркети во Скопје, повелете на промоција на нови вкусови на лебови. Пробајте ги новите рецепти од нашата пекара и уживајте во дегустацијата.

news 06.05.2012

Традиционално и оваа година, Тинекс преку платформата ,,Тинекс, ти и јас'' го поддржа денешниот Скопски маратон, на кој учествуваа рекордни 3.500 маратонци. Донирајќи енергетска храна, се погриживме учесниците да ја истрчаат 40км долга патека.

Прва  Претходна  ...  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15