news 11.11.2013

Уживајте во привилегиите на American Express. Отсега, можете да ја искористите Вашата American Express кредитна картичка за да купувате во сите маркети на Tinex, во продавниците на Cosmo како и во туристичката агенција Travel Solution.

news 28.10.2013

Денеска во просториите на ДСУ за рехабилитација и образование Св. Наум Охридски се изврши заедничка донација од страна на компаниите Тинекс и Млекара АД Битола. Донацијата ја сочинуваа 30 кревети и 30 душеци.

news 08.09.2013

Нов Тинекс маркет во Драчево

news 12.07.2013

Со настапот на светски познатиот баритон, оперската ѕвезда од Русија Дмитри Хворостовски, вечерва во 21:00 часот ќе биде отворено 53-то по ред издание на најпознатата музичко-сценска манифестација во Македонија, „Охридско лето“.

news 10.07.2013

Тинекс склучи соработка со Банката за храна во Македонија и се приклучи на кампањата за непотребно фрлање на храна

Прва  Претходна  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Следна  Последна