news 06.05.2012

Традиционално и оваа година, Тинекс преку платформата ,,Тинекс, ти и јас'' го поддржа денешниот Скопски маратон, на кој учествуваа рекордни 3.500 маратонци. Донирајќи енергетска храна, се погриживме учесниците да ја истрчаат 40км долга патека.

Прва  Претходна  ...  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19